Duitse Staande Korthaar
Kennel van het Kappertserf
   

 

 

Home

Wie zijn wij

Duitse Staande Korthaar

Kennel

Onze honden

Pups

Prestaties

Nieuws

Foto's

Links

Contact

 

 
NIEUWS

2018

Pups geboren 5 oktober 2018.
Zie de pagina pups voor meer informatie
.

2017

Een prachtige 3e plaats behaald met duo-maatje Karin met prachtige Dex. Het was een dag met mooie proeven, geweldig weer en sterke teams. Organisatie bedankt voor de goed verzorgde en gezellige Dames van Demen 2017!

23-04-2017
Een Update (12x) van het A-nest, nu bijna 1 jaar jong.
Het afgelopen jaar is er veel gebeurd met de honden uit het A-nest “van het Kappertserf”. Buiten het feit dat ze in omvang zijn toegenomen zijn het sociale en vriendelijke honden geworden. De reuen zijn zich er ondertussen van bewust dat ze met geheven poot kunnen plassen en vinden sinds kort de geur van de loopse teefjes aantrekkelijk. De teefjes zijn echte dametjes geworden, mooie brede billetjes, slanke lichamen en vrouwelijke hoofdjes maakt de ontwikkelingen naar volwassenheid al zichtbaar.
Lees verder>>


2016

Van geboorte t/m week 7
De eerste zwemles en de finish is in zicht..….
Week 7 pups “van het Kappertserf”,
Tijdens week 6 was het vol in onze agenda, tussen de bezoekjes door was het schoonmaken, boodschappen doen en niet te vergeten, puppy`s knuffelen en verzorgen. Deze week was het iets rustiger met de aanloop. Voor de vierde keer zijn alle nageltjes geknipt, 216 stuks komen er voorbij om te worden ingekort. Al met al kost het geen enkele moeite, de hondjes zijn rustig en ondertussen gewend aan deze handeling ze blijven lekker op schoot liggen om zich lekker te laten verwennen.
Lees verder>>


De dracht van Anik (Jula) vom Quendorfersee en Eros vom Hirschenacker.
Het aanstaande nestje is volgens de reglementen van de Duitse Staande Korthaar Vereniging gefokt.
Voor de hoogdrachtige Jula was het een bijzonder warme week. Vanwege de bouw aan de schuur waren we veel buiten aan het werk en de honden lagen dan ook languit in de schaduw onder de struiken of bomen. De lage temperaturen van vandaag zijn voor onze zwangere dame dan ook van harte welkom, voor ons is dit een ander verhaal….
Lees verder>>